Centrul de Psihoterapie Irina Gruia

Centrul de Psihoterapie Irina Gruia este primul Centru din Oltenia care poate oferi soluții terapeutice personalizate de psihoterapie si dezvoltare personala adaptate la nevoile individuale ale beneficiarilor nostri.
Serviciile oferite de Centrul de psihoterapie Irina Gruia sunt oferite în limbile română sau engleză.
Echipa noastra este compusa din 6 specialisti cu vasta experienta in terapia individuala si de grup, care sunt specializati la nivel national si international in mai multe metode: psihodrama, terapie prin muzica, desen oniric, carduri metaforice asociative, terapie prin utilizarea realitatii virtuale, arte combinate, programare neurolingvistica. In aceasta echipa punem la dispozitia dvs de peste 20.000 de ore de practica activa, din ultimii 10 ani.

Ne dorim sa aducem publicului din sudul tarii si nu numai posibilitatea de a fi la curent cu ultimele descoperiri din zona psihologiei si psihoterapiei, cele mai recente metode de lucru in cat mai multe zone de interventie psihologica (dezvoltare personala, terapie prin muzica, tratarea fricilor si anxietatilor la copii, ingrijire paliativa, psiho-oncologie, terapie de cuplu, terapia dependentelor, gestionarea doliului si a divortului, etc). Acest lucru il vom realiza prin organizarea frecventa de workshopuri, seminarii si conferinte, pe plan local cat si regional si international.