”Sărbători prin ochii copilului interior” – serie de workshopuri de explorare și împlinire

Locatie:
Online, pe Zoom
Data:
Începând cu 14 decembrie, în intervalul orar 18:00 - 20:00

Prezentare

Luna cadourilor este din ce în ce mai aproape și cu toții ne gândim ce daruri să le oferim celor din jur, ceva util, dar drăguț, ceva ce își doresc de foarte mult timp, ceva care să fie de neuitat, iar la rândul nostru așteptam ceva pe măsură de la ceilalți. Foarte mulți oameni însă aleg să se lase pe ei înșiși la o parte fără să se gândească măcar că persoanele cele mai îndreptățite cărora să le ofere cadoul mult visat sunt chiar ei înșiși. Dacă te regăsești printre ei sau, din contră, în fiecare an îți dăruiești ție ceva pentru sufletul tău, noi ți-am pregătit ceva special în această perioadă magică a anului: o serie de 4 ateliere dedicate copilului tău interior în care te vom însoți în explorarea lumii tale interne, cot la cot cu sufletul, prin zăpadă.

Care sunt beneficiile tale?

Pe lângă faptul că îți oferi ție un cadou special,

  • Vei avea ocazia să descoperi magia sărbătorilor prin ochii copilului tău interior;
  • Vei lucra cu tine și vei afla ce anume îți alina copilul interior în această periodă a sarbatorilor;
  • Vei invata cum să îți asculți copilul interior ca să fii mai bine cu tine;
  • Vei face primii pași în vindecarea traumelor copilului tău interior.

Te așteptăm cu îmbrățișări călduroase, mere coapte cu scorțișoară, nuci, portocale și… o cana cu vin fiert, în fiecare luni, începând din 14 decembrie, în fiecare luni, timp de 2 ore, în intervalul 18:00 – 20:00, pe Zoom.

Cost: 50 de lei pentru fiecare modul achitat individual sau 160 de lei achitat integral, pentru toate cele 4 module (beneficiezi de o reducere de 20%), cost ce va reprezenta donație către Asociația Dezvoltare și Psihoterapie prin Acțiune

Pret eveniment: 160.00lei

Stoc epuizat