Ateliere pentru dezvoltarea abilităților de viață pentru copii

Locatie:
Centrul de Psihotearpie Irina Gruia
Data:
Începând cu 8 februarie 2021

Prezentare

Dăm drumul înscrierilor pentru o nouă sesiune de ateliere pentru copii și tineri ce își propune dezvoltarea de abilități de viață.

Ce înseamnă un ATELIER PENTRU DEZVOLTAREA ABILITĂȚILOR DE VIAȚĂ?
Înseamna un „curs” în care se folosesc mai multe metode aplicative, ce se completează una pe cealaltă, pentru a atinge mai multe obiective, din mai multe arii ale personalității și vieții psiho-sociale a copilului sau a tânărului.

OBIECTIVUL ATELIERELOR îl reprezintă dezvoltarea autonomiei (gestionarea emoțiilor și a situațiilor de viață), a abilităților de a stabili relații interumane constructive (cu copiii și adulții) și interiorizarea sănătoasă a autorității (părinti, cadre didactice, familia extinsă).

Ce sunt ABILITĂȚILE DE VIAȚĂ? Tot ceea ce avem nevoie pentru o viață reușită și… nu găsim într-o carte, ci învățăm preponderent prin experiență: gândire creativă, adaptabilitate, spirit de echipă, leadership, gândire critică, curiozitate, etică, empatie, flexibilitate, luarea deciziilor, integritate, gestionarea propriilor emoții, a conflictelor și a eșecului, atingerea scopurilor. O persoana ce dobândește și învață „școala vieții” le va avea cu siguranță pe toate cele descrise anterior.

FACILITATORII implicați în acest program dețin certificări naționale și internaționale pentru metodele diverse de lucru. Noi lucrăm în echipă și organizăm în Craiova sesiuni de dezvoltare personală pentru copii de mai bine de 10 ani. Fiecare are sute sau chiar mii de ore de lucru cu copiii și tinerii, in diferite contexte de dezvoltare personala. Echipa noastră este formată din 4 facilitatori: Irina Gruia (coordonator), Eugenia Ozunu, Roxana Enache și Mădălina Vîlcea. Specializările noastre cuprind: psihologie, psihodramă, arte combinate, art-terapie, terapie prin muzică, consiliere în dezvoltare personală și multe altele. În plus… unele dintre noi suntem chiar mămici.

DURATA ATELIERELOR este de 10 întâlniri de câte 50 minute.
COST: 70 lei/întâlnire, iar frații au 50% reducere. Plata se face pe minim 3 ședințe în avans, pentru rezervarea locului. În vederea atingerii obiectivelor este necesară o prezența de minim 80%.

În functie de etapele de dezvoltare și de nevoile copiilor de diferite vârste, rezultatele asteptate vor fi:
– autonomia și interacțiunea constructivă prin role-training;
– autoreglarea emoțională și inteligența relațională prin structuri funcționale de bază;
– gestionarea productivă a stresului de adaptare la mediul școlar și dezvoltarea sănătoasă a imaginii de sine în relație cu ceilalți;
– dezvoltarea capacității de a fi dependent sau independent față de ceilalți prin crearea de modele constructive de raportare la sine și la cei din jur și prin integrarea optimă a autorității;
– gestionarea emoțiilor, frustrărilor și tensiunilor specifice vârstei, dar și antrenarea unor abilități de viață în relație cu provocările prezente.

ÎNSCRIEREA se face în josul paginii, în funcție de grupa de vârstă sau telefonic 0728 668 338.

Atelierele vor începe de îndată ce se poate forma un grup.

Pret eveniment: 70.00lei

Stoc epuizat